توصیه غنی نژاد به پزشکیان:

سازمان تعزیزات، سازمان حمایت و شورای رقابت را منحل کنید

  پرینت
سازمان تعزیزات، سازمان حمایت و شورای رقابت را منحل کنید
شناسه خبر : 12668 |
موسی غنی‌نژاد، اقتصاددان طرفدار بازار آزاد به رئیس جمهور پیشنهاد کرد سازمان حمایت از مصرف‌کننده و تولیدکننده، سازمان تعزیرات و شورای رقابت را منحل کند.

رشتکده: موسی غنی‌نژاد، اقتصاددان، در مصاحبه‌های اخیر خود با اکوایران بر فقدان عقل در سیاست‌گذاری‌های اقتصادی دولت تأکید کرده بود. او در نشستی که در اتاق بازرگانی تبریز برگزار شد نیز باری دیگر این نکته را مطرح کرد و بر ضرورت یافتن رویکردی عقلانی در دولت چهاردهم برای اداره اقتصاد کشور تأکید کرد.

غنی‌نژاد، سازمان حمایت از مصرف‌کننده و تولیدکننده، سازمان تعزیرات و شورای رقابت را سه نهاد اصلی دخیل در قیمت‌گذاری دستوری و ایجاد اختلال در اقتصاد دانسته و معتقد است که مقابله جدی با این سه نهاد، می‌تواند نشانگر عزم جدی دولت برای مبارزه با اقتصاد دستوری باشد. به عبارت دیگر، او عملکرد دولت در حوزه مقابله با قیمت‌گذاری دستوری را معیاری برای سنجش موفقیت کلی سیاست‌های اقتصادی دولت در آینده بیان کرد.

سه سازمانی که این اقتصاددان مدنظر دارد، جزء نهادهایی هستند که به قیمت گذاری دستوری معروفند.

 

نوشته های مشابه
نماینده مجلس خرید پت اسکن بیمارستان رازی رشت را به نام خود زد!
تنزل سطح شبکه باران با پخش زنده مسابقات محلات!
موفقیت روزنامه نگار گیلانی در همایش سالانه کنکاش های مفهومی و نظری جامعه ایران
عکاسان برتر خبری گیلان معرفی شدند
نمایش شاخص کوشک جلالی بار دیگر در رشت
اعضای شورا بعد از چهار سال پاسخگو باشند نه طلبکار!
ثبت دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.