اختصاصی رشتکده: بیشتر انتصاباتی که صورت گرفته استفاده از نیروهای مجرب و توانمند و معتقد به شعارهای دولت است که آرش فرزام صفت، سارنگ حسنپور و سمانه حسینی نوید شاخصترین آنها هستند.
آرش فرزام صفت طی حکمی ازسوی استاندار گیلان بعنوان سرپرست معاون منابع انسانی استانداری گیلان منصوب شد.
فرزامصفت متولد سال ۱۳۵۷ رشت بوده و مدرک کارشناسی خود را از دانشگاه گیلان و کارشناسی ارشد خود را از دانشگاه تهران دریافت کرده است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و مدیرکلی هماهنگی امور اقتصادی استانداری گیلان از جمله سوابق وی است.
همچنین با حکم استاندار علی فتح الهی سرپرست مدیر کل سیاسی و انتخابات استانداری شد.
فتح الهی پیش از این فرماندار تالش ،فرماندار صومعه سرا و فرماندار رشت بوده است.
سارنگ حسن پور نیز با حکم استاندار به عنوان سرپرست مدیرکل اجتماعی استانداری گیلان شد. وی از جمله نیروهای اصلاحطلب و دارای سابقه بخشداری خشکبیجار ، سرپرستی فرمانداری شفا و معاون اداره کل امنیتی استانداری گیلان بود.
همچنین در احکامی دیگر الله یار مصباحی از مدیران با تجربه استانداری جایگزین محمدیان در معاونت اقتصادی شد.
از سویی دیگر محمد حیدری به عنوان سرپرست اداره کل پدافند غیرعامل استانداری گیلان و محمدعلی ویشکایی به عنوان سرپرست اداره کل مدیریت بحران گیلان منصوب شدند.
همچنین سمانه حسینی به عنوان سرپرست مدیرکل روستایی و کاظم یوسفی به عنوان سرپرست مدیرکل امور شهری منصوب شدند.
Sunday, 26 January , 2025