.

اختصاصی رشتکده: در ماه‌های گذشته بیشتر نمایندگان استان گیلان همراهی و تعامل خوبی با مجموعه دولت چهاردهم داشتند که در این میان سه نماینده رشت استثناء بودند که در استیضاح وزیر اقتصاد خودش را بیشتر نشان داده است. از این سه نفر هم فلاح و احمدی سنگری بیشتر  از بقیه مدافع تندروهای مخالف دولت محسوب می‌شوند.

مهدی فلاح نماینده رشت این روزها عزمش را جزم کرده تا ریاست دانشگاه علوم پزشکی گیلان را تغییر دهد و افراد موردنظر نزدیک به تیم مشاور ارشد خود  را منصوب کند در این راه چندین مصاحبه نیز داشته است. فلاح قبل از نمایندگی فرد شناخته‌شده‌ای در گیلان نبود( هنوز هم بیشتر مردم رشت نمی‌دانند او نماینده مجلس است)و تنها رزومه وی مدیریت فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی گیلان بود که بخش عمده آن به واسطه آشوبی است. اما حالا دیگر فکر می‌کند دولت باید گزینه موردنظر وی را بر راس کار بگذارد.

این‌که دولت تا چه حد به نظرات امثال فلاح وقعی می‌نهد در هاله ابهام است. منطقی این است که وقتی نمایندگان بیشتری هستند که روابط خوبی با دولت چهاردهم و استانداری فعلی دارند نباید  وی سکان‌دار تغییرات در حوزه مهم بهداشت و درمان استان باشد.

وقتی نماینده‌ای شمشیر را از رو بسته مشخص است که کار کردن با آن‌ها سخت و حداقلی خواهد بود. استیضاح همتی هم  نشان داد که شعار  وفاق تا همین‌جا بیشتر به درد منتقدان خورده است و بعد از این باید به حال این افراد فکری کرد که به قول معروف بیشتر دور بر ندارند.